Wie zijn wij?

Imano Creatives is in 2006 opgericht door Wyco de Groot en Sytze Mosselaar na hun studie Communication & Multimedia Design aan de NHL in Leeuwarden. Wij zijn gestart als een full-service multimediabedrijf, maar al vrij snel zijn wij ons volledig gaan richten op online media. 

De onderneming heeft in korte tijd een snelle groei meegemaakt. In drie jaar tijd is ons klantenbestand gegroeid tot meer dan 150 bedrijven, mede door de overname van het internetbedrijf Q-projects in 2007.

Wij hebben een in eigen beheer ontwikkeld content management systeem (CMS) op basis waarvan krachtige en gebruiksvriendelijke internetapplicaties ontwikkeld worden. Dit zorgt samen met onze expertises (webdesign, usability en webmarketing) voor een stevige fundering voor uw online succes!

Interesse?

Wilt u graag meer informatie ontvangen over onze diensten? Of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek?
Neem dan contact met ons op.

 

Contact

Imano Creatives
Vossepol 41
9231 HG Surhuisterveen
Postadres:
Vossepol 41
9231 HG Surhuisterveen
Telefoon: 0512 362760
E-mail: info@imano.nl
KvK: 01114834
Case: 

Annema's Vis

De opdracht

Annema's Vis uit Hurdegaryp heeft naast 3 viswinkels in Hurdegaryp, Leeuwarden en Dokkum ook een visgroothandel met vele klanten verspreid over…


Lees meer over deze case »
Case: 

Hallo Fryslan

De opdracht

Hallo Fryslân is een project van VOF Suskenko, van Eline en Yvette de Koning. De provinsje Fryslân steunt dit project met een subsidie…


Lees meer over deze case »